Robert de Niro a devenit tată pentru a șaptea oară la vârsta de 79 de ani: ,,este un gest iresponsabil”

Robert de Niro este unul din cei mai cunoscuți actori de la Hollyood. Acesta se bucură de o carieră impresionantă, dar și de moștenitori mulți care tocmai au crescut la număr. Vedeta a ținut secretă venirea pe lume a noului bebeluș din familie până acum, motiv pentru care a reușit să șocheze o lume întreagă.

De Niro se bucură să fie din nou un proaspăt tătic la vârsta de 79 de ani, timp în care alți oameni au grijă strict de nepoți. Fanii săi au fost șocați de faptul că între cel mai mare copil al actorului și cel mai mic există o diferență de 51 de ani.

Din familie mai fac parte și: Raphael, Drena, Diahnne Abbot, Elliot, Helen și gemenii Aaron și Julian. De asemenea, vedeta are și patru nepoți, dar cu toate astea nimic nu l-a oprit să mai aducă încă un moștenitor pe lume.

Cu toate astea, noile vești nu au fost văzute cu ochi buni de toți. Mai exact, o prezentatoare l-a pus la zid pe bărbat și l-a îndemnat să facă o vasectomie.

„Este iresponsabil să faci copii la această vârstă, mai ales când te gândești că acel copil va crește fără îndoială fără tată cea mai mare parte a vieții sale”, a scris jurnalista Horton în mediul online.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments