Românii au talent ediția din 3 martie 2023: povestea lui Silke Pan, acrobata în scaun cu rotile

Lecții de viață la ,,Românii au talent”! Ediția din 3 martie a surprins oamenii din lumea întreagă cu o poveste șocantă. O fostă acrobată paralizată a impresionat oamenii până la lacrimi.

Silke Pan și Didier au venit din Franța la show-ul de talente pentru a demonstra că există bucurie și speranță în ciuda unor evenimente extrem de nefericite. Femeia a fost aproape toată viața acrobat de circ, dar totul s-a schimbat în anul 2007, moment în care medicii i-au oferit diagnosticul tragic.

Cea din urmă rămăsese paralizată pe viață de la talie în jos din cauza unui grav accident petrecut într-un moment la trapez. Cu toate astea, Silke a luat-o de la capăt și nu a renunțat nicio secundă la ceea ce iubește mai mult: acrobația și spectacolul.

,,Nu-mi pot mișca și nu-mi pot simți șoldurile și picioarele. S-a schimbat întreaga mea viață. După accident, nu puteam nici să stau fără să cad. Am încercat să fac orice, dar am uitat trecutul. Am iubit mereu circul. l-am rugat pe soțul meu să mă ridice. A fost ceva incredibil pentru că mâinile se mișcau singure, căutau echilibrul.

A fost incredibil. Atunci am știut, după atâția ani, că pot să mă țin câteva secunde în mâini, având o placă de snowboard atașată de mine, ca să am spatele drept. Apoi m-am antrenat în fiecare zi și a fost începutul unei noi vieți. A fost de parcă nu mai aveam nicio dizabilitate. Vreau să le arăt oamenilor că și dacă te simți diferit, nu trebuie să renunțe la visurile lor”, a spus artista.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments