Scandal în platoul ,Bravo, ai stil’: o concurentă ar fi încălcat regulamentul

O concurentă din cadrul celei mai iubite emisiuni de modă este suspectată de jurați că ar fi încălcat regulamentul. Oamenii din staff-ul emisiunii încearcă acum să verifice informațiile pe care le dețin vedetele pentru a vedea dacă aceasta urmează sau nu să fie descalificată.

Noul sezon aduce deja momente tensionate pentru Andreea, una din cele 10 concurente. În ediția recentă, aceasta ar fi apelat la ajutorul unui stilist, lucru interzis în show-ul de la Kanal D 2.

Din păcate, tânăra a fost protagonista unei întregi scene, după ce Maurice Munteanu a acuzat-o că cere ajutorul unui specialist pentru aparițiile sale din platou.

Maurice Munteanu: A, ok, are stilist, nu e făcut de tine niciodată în viață (n. red către Andreea). O să-ți spun de ce nu e făcută de tine ținuta asta. Sper să mă înșel eu!(…) Eu când am spus că suspectez că această ținută nu este făcută de tine, nu am spus-o în sensul în care mi se pare Dumnezeul ținutelor, pentru că nu e.

E o ținută ok, compusă, altele au fost motivele. Din ce ai propus până acum, nu mi se pare deloc că ar fi făcut parte din arsenalul tău de idei pe care să le arunci în arenă, dacă ar fi fost să alegi o ținută rock, atâta tot. Îmi place foarte mult transparența acelui top, mi se pare o chestie sexy, nu îmi plac neapărat toate piesele, de exemplu geanta, dar per total look-ul mi se pare ok.

Andreea: Jur că nu am stilist, am venit aici să învăț, să creez, să arăt cine sunt eu, să învăț, și ar fi fost plictisitor pentru mine să am stilist.(…) Da, într-adevăr, asta nu e stilul meu, nu m-aș îmbrăca așa pe stradă, dar sunt aici să experimentez, asta îmi doresc. Și atunci când experimentez vreau să fiu cea mai bună variantă a mea, chiar dacă nu e stilul meu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments