Secretele sezonului 3 din serialul ,Clanul’

Serialul românesc se bucură de un mare succes. Sezonul 2 abia a luat sfârșit, dar fanii se întreabă când vor veni pe micile ecrane următoarele episoade în care își vor revedea personajele principale preferate. Iată că Lia Bugnar a mărturisit că scrie cu bucurie la sezonul 3, care vine cu mari surprize pentru telespectatori.

Scenarista și actrița i-a asigurat pe fani că serialul nu a ajuns la final și că alte schimbări incredibile urmează pentru ei, dar și pentru actorii din rolurile principale, a mărturisit aceasta pentru click.ro.

De asemenea, Denis Hanganu a declarat că finalul sezonului 2 a fost unul neașteptat, dar cu siguranță cei care au urmărit experiența protagoniștilor nu trebuie să se aștepte la mai puțin de la următoarele episoade.

Mai mult decât atât, cel care îl interpretează pe Tudor Achim a subliniat că cel mai probabil filmările vor începe din nou la începutul verii.

,,După audiențele bune de la Clanul, ne așteptăm să reluăm filmările la începutul verii și să vedem, ce ne rezervă viitorul. Sunt discuții de preproducție, vedem ce se mai întâmplă. Următoarele episoade, ultimele din acest sezon 2, sunt o nebunie, iar finalul e neașteptat, se termină foarte tare de tot.

Mă mândresc cu serialul și cu toți colegii mei, facem treabă bună, o muncă extraordinară într-un timp foarte scurt. Că astea sunt resursele de timp și financiare și vrem să aducem un produs cinematografic foarte bun, de top, în casele românilor”, a declarat Denis Hanganu pentru sursa citată.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments