Spiritele s-au încins la ,Bravo, ai stil’: Alina a pus-o la zid pe Constanția

Momentele tensionate își fac din ce în ce mai des apariția în platoul emisiunii ,Bravo, ai stil’. Alina a fost cea care a răbufnit din nou și a pus-o la zid pe Constanția de această dată.

Mai exact, Alina nu a mai suportat criticile primite din partea Constanției și a răbufnit în fața camerelor de luat vederi.

„Asta e părerea Constanției de toată lumea cu care are ceva de împărțit! I se pare că doar ea are dreptul să își spună părerea și noi suntem proaste”, a subliniat bruneta.

Cea din urmă a mai mărturisit că a primit cuvinte grele din partea coechipierei sale chiar în cea mai recentă Gală.

,, Alina s-a simțit foarte atacată în momentul în care i-am spus că are o rochie simplă în Gala și s-a simțit foarte deranjată și mi-a spus asta și în culise și în platou, peste tot! Și i-am spus că indiferent, că sunt pe ultimul loc, pe primul loc, toate avem dreptul să ne spunem o părere!

Cum a spus și Iris în culise că toate suntem la un moment dat întrebate de o ținută și ne dăm punctul de vedere și nu am spus că era cea mai urâtă rochie, am spus pur și simplu că era o rochie simplă și atât și trebuie să înveți să accepți și părerile noastre!”, a răspuns Constanția.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments