Chefi la cuțite, 26 aprilie 2023: cine a câștigat bomba care ascunde mai multe amulete?

Adriana Trandafir a fost invitatul special care a degustat în ediția 15 rețetele pregătite de cei trei chefi. Celebra actriță a decis în urma farfuriilor cine este chef-ul care merită să câștige bomba ce ascunde mai multe amulete.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, Nicolai Tand și Cătălin Scărlătescu s-au bătut din nou în mâncăruri incredibile pentru a câștiga avantaje în cursele ce vor începe după Bootcamp.

„Dragilor, ca și în proba trecută, veți folosi 3 ingrediente. Vă las libertatea absolută, dar gândiți-vă bine ce gătiți, căci miza de astăzi este o bombă. Nici nu vă trece prin cap câte surprize sunt aici înăuntru”, a zis Gina Pistol, la Chefi la cuțite.

Astfel, Florin Dumitrescu a ales emmentaler, gruyere și gouda, Nicolai Tand a ales gorgonzola, pecorino și telemea de oaie, Cătălin Scărlătescu a gătit cu brânză dulce, pecorino și parmezan, iar Sorin Bontea a luat gorgonzola, pecorino și telemea de oaie.

Norocosul de această dată a fost cel mai tânăr dintre chefi, care nu a reușit să câștige decât o amuletă până în momentul acesta.

„Nu am știut cum să reacționez în momentul în care am câștigat! Efectiv îmi vine să plâng. Mi-ați tăiat genunchii. Îmi vine să plâng!”, a fost replica lui Florin Dumitrescu, în ediția 15 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments