De ce sa vii la Park Lake in acest Weekend?

Hey guys! Pentru că data trecuta am vorbit despre 5 motive (care de fapt au fost 6) care fac din Bucuresti un oraș super cool, ei bine, astăzi vom trece la treaba si vom anunța încă un festival cu mâncare, muzica, lume multă si voie buna!

Pentru iubitorii de inghetata si nu numai, tot la Park Lake se organizează în perioada 8-10 iunie Ice Cream Festival. Vor fi amplasate camionete colorate, pline cu dulciuri de toate soiurile( clătite, cannoli, vata de zahar etc). Atât copiii, cat si cei mai în vârstă se pot bucura de atmosfera energica care va avea loc la acest festival. Atelierele de modelat baloane colorate, face & body painting, ateliere de pictură, workshop-uri de confecționat flori prin tehnica colaj sunt doar câteva dintre surprizele care îi așteaptă pe cei ce vor pasi „pragul” mall-ului Park Lake.
Așa că vino si tu alaturi de noi, să gustăm cele mai delicioase mâncăruri și să sărbătorim împreună in aer liber aceste zile însorite!

Eveniment Facebook:https://www.facebook.com/events/241571953268729/

Ice Cream Festival - Park Lake

Daca ti-a placut poti citi si: 5 lucruri care fac din Bucureşti un oraș super cool

Street Food in the Park este ediția de vara organizată în incinta mall-ului Park Lake, aflat la statia de metrou Dristor 1. Festivalul se va desfășura în perioada 14-17 iunie, iar organizatorii anunță 4 zile de excepție, cu surprize colorate si gustoase.

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/245045942716326

Street Food in the Park - Park Lake

Autor: Andreea Popa

 

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments