Surpriză uriașă la ,,Chefi la cuțite”: Florin Dumitrescu a câștigat prima amuletă din sezonul 11

Cei trei chefi s-au întors pe micile ecrane în aventura lor de a găsi cel mai talentat bucătar care să îi aducă în Marea Finală. Până atunci, aceștia au decizii grele de luat în privința tuturor care își încearcă norocul în echipe, dar și în competiția dintre ei pentru cele mai puternice amulete.

Episodul recent a adus și un moment inedit. În aceste momente, sezonul 11 a surprins cu faptul că aproape toți invitații jurați au decis ca Scărlătescu să primească o amuletă.

În timpul acesta, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au privit șocați cum șansele lor de câștig trec pe lângă ei, deși au adus în prim-plan preparate fabuloase. Nea Mărin a fost cel care a degustat de această dată rețetele celor trei chefi și a decis soarta unuia dintre ei.

Dansatorul a mărturisit că ce mai bună farfurie a fost a celui mai tânăr bucătar. În acel moment, Florin Dumitrescu s-a bucurat atât de tare încât a lovit și aruncat cu furculițele din platou, iar mai apoi i-a căzut lui Nea Mărin la picioare pentru hotărârea luată.

„Aproape că m-am speriat. A dat Dumitrescu în mese cu pumnii, a spart pahare! Uitați-vă, oameni buni, ce am reușit să fac din Dumitrescu. S-a dus, s-a târât în genunchi la Nea Marin, se ploconea pe acolo. E doar o amuletă, sunteți nebuni la cap?!”, a afirmat Cătălin Scărlătescu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments