,The Crown’: serialul istoric spectaculos despre domnia Reginei Elisabeta a II-a

Poveștile din Familia Regală a Marii Britanii au atras de-a lungul timpului mulți curioși. Lucrurile sunt și în prezent tensionate între Prinți, Prințese, Duci și Ducese, dar cu toate astea bazele istoriei familiei sunt cele mai interesante pentru publicul larg.

,The Crown’ prezintă domnia Reginei Elisabeta a II-a, căsătoria acesteia cu Philip, Duce de Edinburgh, dar și sacrificiile uriașe pe care este nevoită Regina să le facă pentru a-și juca impecabil rolul de monarh.

În al doilea sezon spectatorii pot vedea viața socială plină de culoare a Prințesei Margareta, dar și nefericirea după divorțul său.

Cu toate astea, cele mai dorite și așteptate au fost sezoanele 3 și 4, unde în prim-plan apare povestea complicată dintre cel mai vestit triunghi amoros format din: Prințul Charles, Prințesa Diana și Camilla.

,The Crown’ a primit aprecieri din partea criticilor pentru actorie, regie, scenariu, cinematografie și producție, deci există și detalii istorice departe de realitate, susțin unii specialiști.

În așteptare este acum sezonul 6, care dezvăluie tuturor întâmplările din cel mai iubit cuplu prezent format din Kate Middleton și Prințul William.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments