UberX Share în București. De acum poți împărți Uber-ul cu alți utilizatori!

Uber anunță lansarea UberX Share în București, prin care mai mulți utilizatori pot împărți aceeași cursă la costuri cu 30% mai mici față de serviciul UberX.


Noul produs Uber va asigura utilizatorilor din București curse accesibile, mai sustenabile și va ajuta la decongestionarea traficului din capitală, a adăugat sursa citată.

Pentru șoferii care aleg să conducă cu Uber, compania a creat UberX Share ca o opțiune mai eficientă, dar cu o experiență de condus similară cu UberX. Aceștia vor câștiga din UberX Share cel puțin la fel ca din UberX. Însă, cu mai mulți călători în aceeași cursă, există posibilitatea ca traseul să fie mai lung și, astfel, să existe un tarif mai mare.

Cum se utilizează UberX Share?

Pentru a folosi noul produs Uber, utilizatorii vor deschide aplicația Uber în mod obișnuit. Aceștia vor adăuga adresa destinației, iar apoi, din lista de opțiuni disponibile, vor selecta UberX Share. Pasagerii vor primi un preț mai mic chiar dacă există un singur utilizator pe tot parcursul călătoriei.

Dacă, însă, un alt utilizator se va alătura în timpul cursei, prețul cu până la 30% mai mic. Pentru siguranța utilizatorilor, UberX Share poate fi folosit doar atunci când cursa comandată este pentru un singur pasager.

Potrivit companiei, noul serviciu va ajuta la reducerea aglomerației și poluării din București, oferind aceeași mașină pentru mai mulți pasageri. Acesta vine în completarea prezenței Uber Green în București, opțiunea prin care călătorii pot comanda o mașină electrică sau hibridă. Uber Green este cea mai răspândită soluție de mobilitate la cerere din lume pentru curse cu emisii reduse sau zero.

”Mai mult, accesibilitatea prețurilor este importantă în luarea deciziilor legate de transport – mai ales atunci când inflația și costurile de trai sunt în creștere. Oferind produse accesibile ajută nu doar călătorii, ci contribuie și la crearea unui ecosistem de transport multimodal accesat de mai mulți oameni – de la ridesharing la micro mobilitate și până la transport public”, arată compania într-un comunicat.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments