Semifinala UEFA Champions League: Real Madrid și Manchester City s-a încheiat la egalitate. Finalista se decide pe 17 mai

Real Madrid și Manchester City au jucat ieri seară, 9 mai, în semifinala UEFA Champions League. Din păcate pentru fanii ambelor echipe, partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Finalista competiției europene se va decide astfel săptămâna viitoare, pe Etihad, în cursul zilei de miercuri, 17 mai, de la orele 22:00. Prima ocazie din meciul recent a fost a lui Bernando Silva în minutul 8, care i-a pasat la marginea careului lui Kevin De Bruye.

Cu toate astea, scorul a fost deschis în minutul 36 de City cu ajutorul lui Camavinga și finalizarea lui Vinicius.

Golul lui De Bruyne de la City a urmat rapid, dar cu un val întreg de controverse. Mai exact, adversarii au reclamat că mingea a părăsit suprafața de joc, iar spaniolii ar fi trebuit să beneficieze de aut.

„Real Madrid a susținut că mingea a ieșit din teren înaite de golul lui De Bruyne. VAR-ul nu putea interveni deoarece atacul englezilor a început după ce Camavinga pierduse mingea. VAR-ul nu poate da atât de mult faza înapoi”, a spus Pavel Fernandez.

Deși nemulțumiți, microbiștii așteaptă acum disputa următoare cu sufletul la gură, iar cei mai mulți se pregătesc deja să își încurajeze jucătorii preferați.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments