Vedete generoase cu oamenii: ce gesturi impresionante au făcut unele staruri internaționale?

Se spune că cel mai frumos lucru este să oferi din suflet, iar asta îți va aduce noroc și daruri din plin înapoi. În ciuda unui program încărcat și a multor griji pe care le au starurile internaționale în privința carierelor lor uriașe, iată că unele vedete și-au făcut timp să se gândească și la cei din jurul lor.

Câteva nume cunoscute la nivel mondial au fost pe poziții pentru a le aduce zâmbetul pe buze unor oameni, făcând astfel un lucru spontan sau organizând surprize planificate bine. Iată ce staruri au reușit să împartă bunătatea și fericirea cu alții!

Dwayne Johnson: a colaborat cu actorul John Krasinski și a donat 5 milioane de dolari unei organizații caritabile non-profit care cumpără jucării pentru copiii taților singuri.

Colin Farrell: actorul l-a dus la cumpărături pe un bărbat fără adăpost care și-a achiziționat alimente și alte produse necesare în valoare de 2.100 de dolari.

Lady Gaga: le-a mulțumit fanilor care au stat ore întregi la rând pentru un autograf comandând 80 de pizza care au costat 1.000 de dolari.

Taylor Swift: a donat 30.000 de dolari unei portugheze pentru a o ajuta să se înscrie la universitatea din Marea Britanie.

Kylie Jenner: tânăra a donat 200.000 de dolari unei femei și fiicei sale în timpul unei emisiuni cu cazuri extreme de viață.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments