Un pensionar de 90 de ani din Iași a făcut senzație la ,,Românii au talent”: ,,îmi crește inima de bucurie”

Florin Zgăvârdici este un pensionar de 90 de ani din Iași care a reușit să ofere tinerilor o lecție de viață importantă: bucuria și dăruirea aduce ani în plus și poftă de trăit. Acesta a declarat că iubirea pentru public și scenă îl face să se simtă mereu tânăr și plin de energie.

Bărbatul nu este străin show-urilor TV. Acesta a mai participat în trecut chiar și la ,,Românii au talent”, dar nu a reușit să ajungă în Marea Finală. Cu toate astea, el a fost extrem de împlinit pentru că a pășit pe scena talentelor, a fost văzut și aplaudat de spectatori și jurizat de vedete.

„Este un semn dumnezeiesc că am avut plăcerea să vă vedem, să vă aplaudăm și să ne simțim bine cu dumneavoastră”, a spus Mihai Bobonete.

„Îmi crește inima de bucurie”, a spus Florin Zgăvârdici la finalul prestației.

„Este o onoare să pot să vă privesc astăzi aici, la Românii au talent. Rareori mi s-a întâmplat să am în față un senior al comediei și al bunei dispoziții, pentru că așa cum s-a văzut dumneavoastră ați știut cel mai bine să faceți lumea să zâmbească.

,,Dacă ați ajuns până la vârsta asta și veniți aici să ne faceți și pe noi să zâmbim, să ne simțim bine… iar cred că este un semn dumnezeiesc că am avut plăcerea să vă vedem, să vă aplaudăm și să ne simțim bine cu dumneavoastră”, i-a spus Mihai Bobonete.

Florin Zgăvârdici și-a început activitatea artistică în 1933, atunci când au luat ființă brigăzile artistice și grupurile satirice în România, făcând parte din mai multe formații de teatru.

De asemenea, din 1965 a fost încadrat ca actor – prezentator, ulterior au urmat mai multe medalii de aur la ,,Cântarea României” și diverse evenimente. Mai mult decât atât, chiar și acum activează la Casa Armatei pentru că ,,simte că amorțește”.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments