Lansare Asociația Tinerilor din Administrație. Rareș Achiriloaie, despre scopul ATAP: ,,această asociație ne va ajuta să înțelegem mai bine problemele din sectorul public”

Asociația Tinerilor din Administrația Publică a fost lansată pe 23 mai. Aceasta este prima comunitate a tinerilor profesioniști din sectorul public românesc și deja promite că va schimba multe lucruri în această sferă. Rareș Achiriloaie a luat primul cuvântul și a discutat despre scopul ATAP.

,,Vreau să le mulțumesc reprezentanților guvernului că sunt alături de noi. În urmă cu un an, ATAP era o prezentare în PowerPoint și atât, iar astăzi suntem înființați cu 40 de persoane active în 4 orașe din țară. Acești 40 de tineri au lucrat sau lucrează în domeniul public, dar au în continuare motivația de a contribui în societatea românească.

Cu toții lucrăm în sistemul public în momentul de față în 22 de instituții, iar începând de acum vom primi și oameni noi în asociația pentru că până acum am construit nucleul dur cu oameni pe care îi cunoaștem și cu care am lucrat. Am vrut să ne cunoaștem mai bine între noi pentru a lucra mai bine în interes public.”

,,Ne dorim ca ATAP să fie platforma prin care tinerii din sectorul public să se cunoască și să coopereze în interes profesional. Ideea este că relaționând în mod direct, comunicăm altfel.

Aceasta asociație ne va ajuta să înțelegem mai bine problemele din sectorul public, să înțelegem de ce o anumită instituție lucrează într-un fel sau altul. De asemenea, asociația contribuie la educarea și informarea segmentului de tineret din societatea noastră cu privire la procesele din administrația publică”, a spus acesta în cadrul lansării.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments