„West Side Christmas Market” – Pe 5 decembrie, Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca vor susține un spectacol colorat pentru întreaga familie

West Side Christmas Market a atras peste 140.000 de vizitatori în weekend-ul prelungit, de la deschidere. Pe 5 decembrie, de Moș Nicolae, Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca vor susține un spectacol colorat pe scena West Side Christmas Market.

Spectacol cu focuri de artificii, sute de mii de luminițe de Crăciun și concerte Fuego și Gașca Zurli, în cele 5 zile de distracție din Parcul Drumul Taberei.

Au fost 5 zile de sărbătoare, care au început cu un spectacol de deschidere grandios, cu focuri de artificii, sute de mii de luminițe de Crăciun aprinse și un spectacol impresionant, susținut de Fuego.

Distracția a continuat în restul zilelor cu concerte și activități pentru întreaga familie.

De Moș Nicolae, organizatorii West Side Christmas Market au pregătit un moment special pentru copii și părinți. Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca vor susține pe data de 5 decembrie, începând cu ora 19:30, un spectacol plin de veselie, culoare și magie, pe scena din cadrul târgului de Crăciun din Parcul Drumul Taberei.

Programul concertelor din această săptămână:

  • Alina Sorescu & Picii lu’ Soreasca – 5 decembrie;
  • Florian Rus – 8 decembrie;
  • Alejandro Fernandez – 9 decembrie;
  • Om la Lună – 10 decembrie.

Târgul de Crăciun va rămâne deschis până pe 27 decembrie 2023, așa că ne așteaptă încă 23 de zile de basm, culoare, atmosferă de sărbătoare, emoții și momente unice petrecute alături de cei dragi. West Side Christmas Market va funcționa conform programului:

  • Luni – Vineri: 12.30 – 22.30
  • Sâmbătă – Duminică: 11.00 – 22.30

Accesul în West Side Christmas Market este Gratuit.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments