Zdob și Zdub cântă în concert Open Air la Berăria H pe 25 august

Zdob și Zdub este una din cele mai iubite, cunoscute și longevive trupe din Republica Moldova. Aceștia au demonstrat tuturor că rock-ul nu are limite și prin originalitatea pieselor lor au reușit să treacă toate barierele.

Formația s-a înființat în 1994 de un grup de prieteni din orașul Strășeni, iar rapid au înfăptuit ceea ce și-au propus și au făcut înconjurul țării și nu numai prin refrenele lor care combină mai multe stiluri muzicale.

De asemenea, în timpul carierei impresionante cântăreții au reprezentat și de trei ori Republica Moldova la concursul muzical Eurovision.

Mai mult decât atât, ei au cântat în deschiderea unor concerte cu trupe și artiști de renume mondial precum: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, The Garbage, Fun Lovin’ Criminals, Linkin Park, etc.

Iată că acum încântă fanii din București sau turiștii care se află în această perioadă în Capitală. Evenimentul de la Berăria H are loc pe 25 august de la orele 17:30. Vino și tu la o distracție fără limite acompaniată de băuturi răcoritoare reci ca gheața și de mâncare pe placul tău!

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments