America Express: Andreea Bălan și Andreea Antonescu au câștigat ultima imunitate din acest sezon

Ediția din 6 martie a surprins și ultima imunitate din acest nou sezon filmat într-o altă destinație decât cea obișnuită. Astfel, doar cinci echipe au mai rămas în cursa pe Drumul Aurului.

Deși unii abia au prins și mai multă încredere în forțele proprii, prezentatoarea show-ului le-a oferit anunțul surprinzător: ultima imunitate a fost dată, așa că de acum începe ,măcelul’ între cei mai buni participanți care au reușit să reziste în proiect până în această etapă.

„Nu vreau să vă întrerup veselia. Vreau să vă spun ceva neplăcut și poate șocant. În acestă etapă nu mai există decât o singură imunitate. Care este și ultima din acest sezon”, a anunțat Irina Fodor la Antena 1.

Din fericire pentru fanii trupei Andre, cele două cântărețe au fost cele care au ajuns primele la pupitrul moderatoarei. Acestea au subliniat că și-au dorit enorm să intre în etapa nouă cu capul sus și cu un mic avantaj, care este și ultimul.

„Ne-am dorit atât de tare imunitatea și să intrăm în etapa nouă!”, a spus Andreea Antonescu. „Am fost determinate”, a precizat Andreea Bălan. „Am crezut că mor dacă luați voi (n.r. Bordea și Cortea). Dacă o luau Bordea și Cortea eu eram pregătit să-i înjur”, a spus Cătălin Scărlătescu, la TV.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments