Balkanik Festival 2023 aniversează 10 ani cu o ediție fabuloasă la Grădina Uranus în perioada 8-10 septembrie

Balkanik Festival – Home of World Music este un eveniment cunoscut deja la nivel internațional pentru atmosfera sa și pentru artiștii fabuloși care calcă pe scenă pentru a bucura publicul.

Petrecăreții nu trebuie să lipsească mai ales anul acesta de la evenimentul care are loc în perioada 8-10 septembrie pentru că festivalul aduce surprize pe bandă rulantă în cadrul sărbătoririi a 10 ani de activitate.

Distracția va fi în toi printre mașini pe Strada Uranus. De asemenea, în timpul acesta localnicii și turiștii vor putea face o călătorie prin cultura și tradițiile regionale cu ajutorul unui târg de artizanat.

Mai mult decât atât, oamenii au la îndemână meșteșuguri reinterpretate cu amprenta prezentului, jam sessions, ateliere și diverse activități.

,,De 10 ani vedem binele în public. De 10 ani vedem multiculturalism – adică oameni care știu versurile, chiar dacă nu cunosc limba. De 10 ani vedem egalitate – pentru că noi n-avem zonă VIP. De 10 ani vedem curaj – pentru că oamenii nu au nevoie de modă pentru a fi ei înșiși.

De 10 ani vedem comunitate – nu toată lumea se știe, dar se recunoaște. De 10 ani vedem incluziune – suntem festivalul la care toate tipurile de familii se simt ca acasă. De 10 ani vedem binele în public. De 10 ani suntem o comunitate – și facem petreceri de ținut minte. De 10 ani trăim bucuria diversității. Bucuria ne definește”, au detaliat organizatorii Balkanik Festival.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments