Bucharest Coffee Festival: cu ce noutate vine ediția din 2023?

Ediția 2023 a Bucharest Coffee Festival vine din nou în prim-plan pentru bucureșteni în perioada 12-14 mai, la Nord Events Center by Globalworth (Strada George Constantinescu 4B, București).

Iubitorii acestei băuturi calde se vor putea bucura de cea mai nouă locație de evenimente de business din Capitală unde vor poposi specialiști în domeniu din România și de peste meleaguri, dar și amatori pasionați de această băutură.

De asemenea, la festival vor fi prezenți producători, distribuitori și importatori naționali și internaționali de cafea sau business-uri care activează în domeniul HoReCa precum: cafenele, prăjitorii artizanale, coffee-shop-uri ToGo, etc.

Noutatea din această ediție vine din partea de streed-food în cadrul căreia se vor comercializa: fructe de mare, burgeri de vită angus, porc gătit lent și din alte sortimente de carne, delicii tradiționale turcești, libaneze, siriene, bere artizanală și prosecco.

Oportunități pentru afaceri cu cafea:

⦁ aparate de cafea pentru uz casnic și birouri mici;
⦁ aparate mari, pentru cafenele și alte tipuri de unități HORECA;
⦁ aparate de vending, cu fise si banknote;
⦁ gadget-uri mici ce pot fi folosite de cei ce sunt în mișcare, ele ocupând un spațiu mic într-un rucsac. În această categorie intră și aparatele espresso manuale și portabile.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments