Românii au talent: povestea impresionantă a unei tinere cu o abilitate foarte rară

Katrinel Prisăcaru a trăit până la 23 de ani cât alții într-o viață. Aceasta a fost adoptată pe când avea doar un an, iar mama ei adoptivă a susținut-o mereu în pasiunile sale, deși familia nu a avut niciodată cea mai bună situație financiară.

Tânăra este studentă la Secția de Canto de la Universitatea de Arte George Enescu, iar pentru a strânge bani pentru studii a muncit în Italia alături de mama sa, unde a îngrijit un bătrân.

„Nu știu dacă talentul meu e moștenit, pentru că am fost adoptată la un an. Mama mea adoptivă nu a făcut nicio diferență între mine și frații mei. Dar a făcut foarte multe sacrificii pentru ca eu să ajung departe cu muzica“, a mărturisit ea.

Viața a recompensat-o, însă, cu un auz absolut. Aceasta este o capacitate impresionantă a unei persoane de a identifica și reproduce o notă muzicală fără niciun punct de referință sau context. Printre artiștii care dețin o astfel de calitate s-au numărat de-a lungul timpului: Mozart, Mariah Carey, Jimi Hendrix sau Ella Fitzgerald.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments