Bucharest Tech Week 2023: evenimentul are loc în perioada 22 – 28 mai

Bucharest Tech Week vine din nou în prim-plan cu o nouă ediție a festivalului de tehonolgie și inovație din Europa Centrală și de Est. Evenimentul va avea loc în perioada cuprinsă între 22 și 28 mai și îi așteaptă pe toți pasionații de tehonologie la conferințe nișate pe inovație, HR, Retail, Java și Software Architecture.

Evenimentul va avea loc la NORD Events Center by Globalworth, iar Romexpo Pavilion B1 va fi gazda celei mai ample expoziții de tehnologie și inovație.

În ediția cu numărul șapte avem alături peste 70 de speaker, experți internaționali și peste 100 de companii care își vor prezenta produsele și serviciile participanților. Amintim că partenerul principal al festivalului este Orange Business, divizia de business a Grupului Orange în România.

Program:

  • 22 – 26 mai  –  Businesss Summits – NORD Events Center by Globalworth – conferințe nișate pe Inovație, HR, Retail, Java și Software Architecture
  • 26 – 28 mai  – Tech Expo – Romexpo Pavilion B1 – cea mai amplă expoziție de tehnologie și inovație din Europa Centrală și de Est, dedicată publicului larg 

Detalii despre bilete și invitații speciali

Luni, 22 mai, este momentul de deschidere oficială de la orele 09:30. În cadrul ceremoniei vor participa: Stelian Bujduveanu, Viceprimarul General al Municipiului București, Dragoș Tohănean, Vicepreședintele Autorității pentru Digitalizarea României, Florin Popa, Business to Business Director Orange Business, Tobias Matter, Head of BOSCH Engineering Center Cluj, Lavinia Neagoe, Director of Engineering & Bucharest Technology Site Lead Google și Alexandru Măxineanu, Managing Partner Universum Expo.

În partea a doua de vineri, 26-28 mai, ora 15:00, vor fi invitați: Sebastian Ioan Burduja – Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Sabin Sămaș – Președintele Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor din Camera Deputaților, Dragoș-Cristian Vlad – Președintele Autorității pentru Digitalizarea României și Stelian Bujduveanu –  Viceprimarul General al Municipiului București.

  • În timpul acesta, participarea la Tech EXPO (26-28 mai) este GRATUITĂ pentru toate persoanele cu vârsta de peste 18 ani, care s-au înscris aici: https://www.techexpo.ro/.
0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments