Taraful de la Vărbilău cântă pe 1 iunie la Berăria H: biletele sunt la jumătate de preț până pe 24 mai

Taraful de la Vărbilău urcă pe scena de la Berăria H în cursul zilei de joi, 1 iunie. Artiștii vor aduce în fața publicului cele mai cunoscute piese tradiționale lăutărești, voie bună, distracție și o atmosferă de petrecere.

Istoria Tarafului a început de la nunțile din epoca lui Nicolae Ceaușescu și continuă cu succes și în zilele noastre. Tanti Mioara, cum îi spune toată lumea, a avut parte de o premieră în vremurile actuale și a ajuns alături de colegii de scenă într-un club.

Maria Radu, solista tarafului de la Vărbilău: „V-am zis că am fost în club prima dată și am vrut să-l bat pe Dorel. Unde să mă duc eu, sunt baba de 73 de ani? Când am intrat prima dată în True, nu puteam să intru de aglomerație şi când am intrat, lumea ţipa. Când am ajuns pe scena aia, am avut niște emoții, cred că n-am avut în viaţa mea.. ce să cânt eu la ăștia…”, a susținut aceasta, pentru protv.ro.

Iată că acum revine la o locație deja cunoscută pentru cele mai mari spectacole. Mai exact, muzica de petrecere și buna dispoziție vor fi la Berăria H pe 1 iunie, de la orele 19:00, moment în care spectatorii au acces la mese.

Cu toate astea, spectacolul începe la 21:15. Românii trebuie să știe că biletele în presale sunt la jumătate de preț până pe data de 24 mai:

sold-out – Cat. A presale – în fața scenei cu loc la masă (în limita a 150 locuri)
29.9 lei – Cat. B presale – acces general cu loc la masă (în limita a 250 locuri)
19.9 lei – Cat. C presale – părțile laterale cu loc la masă (în limita a 150 locuri)

Din 25 mai biletele vor costa:
79.9 lei – Cat. A – în fața scenei cu loc la masă
59.9 lei – Cat. B – acces general cu loc la masă
39.9 lei – Cat. C – părțile laterale cu loc la masă

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments