Campania ,BAC de 10′: UNTOLD și Neversea 2023 premiază performanța în educație

Organizatorii UNTOLD ȘI Neversea sunt alături de elevii de 10 ai României într-o inițiativă deosebită ce face parte din campania ,BAC de 10′.

Mai exact, performanța elevilor care iau nota maximă la cel mai important examen va fi recompensată cu intrare gratută la festival.

Inițiatorii campaniei cred în puterea educației și continuă pentru al 9-lea an să fie alături de cei mai silitori învățăcei de la noi. În tot acest timp, UNTOLD și Neversea au oferit intrare gratuită și experiențe unice unui număr de peste 11.500 de absolvenți care au atins perfecțiunea în lucrările lor.

Aceștia își pot ridica brățara de acces în festival și voucher-ul de cumpărături după ce vor oferi dovada rezultatelor. Concret, ei vor avea nevoie de foaia matricolă sau diplomă de Bacalaureat la zona de Acreditări.

„Campania Bac de 10 este cadoul nostru pentru rezultatele și munca depusă în decursul a patru ani de toți elevii de liceu. Campania recompensează motivația și performanța elevilor de 10.

Au posibilitatea de a alege să petreacă la mare alături de prieteni sau să experimenteze universul UNTOLD. Ne dorim ca și în acest an să avem la festivalurile noastre cât mai mulți elevi de 10″, a declarat Edy Chereji, Co-Fondator UNTOLD și Neversea.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments