Care este prețul biletului din fața scenei la concertul susținut de Ed Sheeran pe 24 august, la București

Ed Sheeran ajunge pentru a doua oară în România. Pe 24 august 2024, renumitul artist britanic va concerta pe ARENA NAȚIONALĂ, din București, iar biletele au fost puse deja în vânzare.

Organizatorii anunță că prețul biletului din fața scenei la concertul lui Ed Sheeran, la categoria GA Standing, costă 399 și se bucură de o priveliște generoasă și de un sunet de cea mai bună calitate.

Biletele pentru acest eveniment special sunt disponibile pe www.cts.eventim.rohttps://www.cts.eventim.ro/artist/ed-sheeran/, de unde, de asemenea, mai pot fi achiziționate tichete din categoria A, B, C, dar și din cea denumită GA Standing. Prețul biletele, la toate categoriile, pornește de la 299 Ron și poate ajunge până la 599 de Ron.

Organizatori anunță că, la această sumă, se adaugă o taxă de comandă/serviciu de 2,5% la finalizarea comenzii. Fanii artistului sunt anunțați că pot cumpăra maximum șase bilete la fiecare comandă, iar tichetele le vor fi livrate în format electronic, înainte de spectacol.

Megastarul britanic Ed Sheeran vine, așadar, pentru a doua oară în București, după ce în iulie 2019 acesta a concertat tot pe Arena Națională, în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și o apariție memorabilă îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Artistul a interpretat, atunci, cele mai cunoscute piese ale sale în fața unui stadion arhiplin și a fost impresionat de faptul că românii îi știu versurile pe de rost.

Viitoarele concerte ale lui Sheeran în Asia vor fi primele ce succed turneul anterior al acestuia susținut în anul 2019, iar spectacolele europene vin în urma celor susținute deja anul trecut pe continent. Sunt de asemenea planificate o serie de spectacole unice în Bahrain, Dubai, Cipru, Malta și Tenerife, urmând să fie oferite mai multe detalii în curând. Această veste vine imediat după turneul său din SUA, unde Ed Sheeran a stabilit mai multe recorduri în ceea privește numărul de fani prezenți, inclusiv la stadionul SoFi din Los Angeles și la stadionul MetLife din New Jersey; ultimul eveniment a marcat cea mai mare prezență din istoria SUA la un concert, într-o singură zi.

În acest an, Ed Sheeran a lansat două albume, „-ʼ” (Subtract) și Autumn Variations, la care a lucrat cu Aaron Dessner, membru al trupei The National, ambele ajungând pe locul 1 în întreaga lume. Lansate în mai, respectiv septembrie, albumele au câștigat imediat aprecierea criticilor.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments