Cele mai bune filme horror și de aventură: top povești de groază care îți testează emoțiile

Nimeni nu iubește zilele de luni, dar cu siguranță toată lumea se gândește la momentul de relaxare după orele de muncă. Cei mai mulți aleg să iasă în oraș abia la finalul săptămânii, dar după program vor totuși să se detașeze de încercările de peste zi cu un film vizionat alături de cei dragi. Majoritatea oamenilor adoră filmele horror, care îi țin ațintiți în fața micilor ecrane și care le oferă emoții intense. Iată câteva care cu siguranță te vor surprinde!

1.The Call of the Wild: filmul este adaptat după romanul lui Jac London cu numele ,,Chemarea străbunilor”. Pelicula de aventură aduce în prim-plan povestea lui Buck, un câine iubitor a cărui viață este dată peste cap după ce este îndepărtat de casa din California. Acesta este nevoit să reziste în sălbăticia din Alaska și să se alăture unei echipe de câini de sanie.

2.The Island of Dr. Moreau: acțiunile doctorului ajung în cele din urmă să afecteze întreaga omenire. Filmul arată cum un om de știință intenționează să creeze niște oameni mai buni, dar reușește doar să dea naștere unor creaturi înfricoșătoare. Acțiunea peliculei este inspirată din romanul lui H.G. Welles și este plasată în viitor.

3. Barbarian: este un film de groază american unde două destine se întâlnesc întâmplător la o primă vedere. O tânără își închiriază o cameră care a fost deja rezervată și pe numele unui bărbat care o primește în imobil în cele din urmă din cauza vremii rele de afară. Din păcate, ei descoperă un secret întunecat în casa care are deja un oaspete straniu.

4. The Rite: filmul inspirat din fapte reale îl are în prim-plan pe nimeni altul decât Antony Hopkins. Acesta reușește să stea față în față cu Diavolul după o faptă din trecut. Un tânăr student la teologie ia contact cu el la Vatican. acolo unde ajunge să se îndoiască de religia pe care o studiază și de credința sa. Astfel, cel din urmă este pus în mijlocul unor provocări incredibile, după ce exorcizează mai multe persoane.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments