Chefi la cuțite, 15 mai 2023: prima degustare de la duel din sezonul 11

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au bucurat de prima degustare de la duel din noul sezon care abia a început. Ediția 22 din 15 mai le-a adus mai multe surprize decât s-ar fi așteptat, dar cu toate astea Bontea a depășit emoțiile cele mai mari pentru că a marcat și prima sa victorie.

Proba dificilă și timpul limitat au reușit să pună presiune pe cei aflați la individuală. Cei mai buni din concurs au scos artileria grea pentru a-i convinge pe jurați că locul lor este în competiție, dar cei mai slabi au rămas în fața celebrilor chefi după ce au avut cele mai mici punctaje.

Surpriza mare a fost pentru cei din urmă, care au dat de câteva ,ciudățenii’ în farfuriile participanților pe care se bazau.

„Ciudățenii. Și e doar începutul!”, au spus jurații. „Nici nu știu cum s-o jurizez!”, a mai adăugat chef Sorin Bontea despre una dintre primele farfurii de pe bandă.

„Eu nu pot să fac o departajare între aceste farfurii care mi se pare de o banalitate ieșită din comun”, a mai spus chef Florin Dumitrescu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments