Chefi la cuțite 2023: Lino Golden a fost primul concurent eliminat din noul sezon

Chef Cătălin Scărlătescu a început cu stângul prima eliminare din echipele din cadrul noului sezon. Acesta l-a pierdut pe Lino Golden și a rămas cu mai puțini coechipieri care să îl ducă în Marea Finală.

Artistul a fost eliminat în ediția 22 din sezonul 11 din cauza faptului că a obținut cel mai mic punctaj din partea juraților. Concurenții au avut de trecut o probă de foc ce le-a testat abilitățile în bucătărie.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au arătat mulțumiți și mândri de preparatele pe care le-au făcut echipele lor pentru foștii concurenți de la America Express.

Cu toate astea, doar o farfurie a fost desemnată câștigătoare. Iată că victoria a fost a lui Sorin Bontea, care a scăpat de duel și a plecat la odihnă alături de întreaga echipă roșie.

„Am regretat foarte mult că nu am rămas! Nu am treabă cu lumea asta, sunt pur și simplu pasionat de asta”, a mărturisit Lino Golden.

„Îmi pare rău de Lino!”, a mai zis Daniel Dragomir, după ce bătălia s-a dat între el și artist. „Îți doresc tot binele din lume, ne-ar fi plăcut să ne bucurăm mai mult de tine pentru că ești un băiat foarte mișto”, a mărturisit chef Cătălin Scărlătescu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments