Chefi la cuțite 2023: jurații au trecut prin mari emoții când sportivul Adrian Ioan Mihai a pășit în platou

Adrian Ioan Mihai a reușit să facă senzație în ediția cu numărul 18 din sezonul 11 din cadrul emisiunii Chefi la cuțite. Telespectatorii și jurații nu s-au așteptat la asemenea scene în platoul show-ului culinar.

Bărbatul mai este cunoscut și ca Sfarmă-Piatră, are 49 de ani, vine din Sibiu și este antreprenor. Acesta este pasionat de sport și de arta gastronomiei, iar acum a decis să își încerce norocul cu o rețetă specială pentru el: mușchiuleț de port cu sote de mazăre.

,,Îmi place să gătesc pentru familie, este o pasiune descoperită de mult. Îmi place să mă joc cu condimentele, uneori fac rețetele mele de sosuri speciale. Sunt antrenor, antreprenor din Sibiu. (…) Am fost sportiv de performanță și aveam nevoie de o dietă pentru a executa un plan de nutriție conform categoriei mele grele.

Am început să fac sport de la vârsta de 7 ani. După școala generală am început să practic luptele libere 2 ani, iar apoi am trecut la sportul de contact. O perioadă am lucrat pentru oameni de afaceri și politicieni”, a povestit concurentul.

Dialogul dintre cei patru a devenit interesant imediat după ce concurentul a pășit dincolo de uși. Acesta a mărturisit ce nu i-a plăcut cele auzite, ulterior Florin Dumitrescu a glumit și a subliniat că bătaia sa măcar este televizată.

„Amândoi ați făcut mișto de mine și nu prea accept așa”, a mai zis concurentul. „Păi atunci hai să o dăm pe față, nene! Bătaia mea e televizată, nu am ce să fac. Singura rugăminte e să dați la ficat că facem bani cu fața”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu în glumă.

Cu toate astea, scenele fantastice au început după ce bărbatul și-a făcut apariția cu un bolovan de 110 de kg pe care a reușit să îl spargă pe piept.

„Sunt singurul om din lume care a reușit să spargă un bolovan de 110 kg pe piept. Ajungi la un prag la care psihicul ajunge să îndure mult. Sunt singurul român care pot să sparg nuci de cocos cu mâna. Am reușit să sparg 6 nuci de cocos”, a spus Adrian.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments