Chefi la cuțite 2023: prima probă de bootcamp a început!

,Chefi la cuțite’ a ajuns la cea mai așteptată etapă! Jurații emisiunii culinare de la Antena 1 au deschis porțile participanților pentru primul bootcamp. La final, chefii au decis ce concurenți au trecut mai departe.

Ediția 20 a marcat începutul aprig al show-ului care a ajuns la sezonul 11, iar cei 140 de concurenți din bootcamp au avut parte de o surpriză de proporții atunci când au aflat ce probă trebuie să treacă.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au subliniat că participanții au fost puși în dificultate, dar doar în felul acesta au putut să aleagă cei mai buni 80 de oameni care să treacă în etapa următoare până la formarea echipelor.

„Din punctul meu de vedere este o probă foarte grea pentru ei. Prima probă de bootcamp vine și spune clar: textură. Textura este una dintre componentele de bază ale unui preparat sau produs alimenta. Este un adevărat motor pentru inovație, un motor al creativității”, a zis Florin Dumitrescu.

„Astăzi vrem să vedem cum vă descurcați cu o textură aparte”, a completat Sorin Bontea. „Textură cremoasă”, aceasta a fost tema anunțată de Cătălin Scărlătescu.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments