Clanul – Sezonul 2 episodul 7: detalii despre povestea mafiei

Serialul ,,Clanul” se apropie de finalul celui de-al doilea sezon, iar povestea personajelor este una din ce în ce mai complicată. Cea mai grea este cu siguranță relația dintre Tudor și Vera, care au fost nevoiți să renunțe la dragostea lor din cauza privirilor grele aruncate de capul mafiei, Bebe Udrea.

David rămâne pe urmele lui Ciomag, dar cel din urmă pare să fie cu un pas înainte lui, așa că îl ia prin surprindere cu amenințări și un plan bine pus la punct.

De asemenea, tot acesta îi dezvăluie polițistului din interiorul mafiei că cel care l-a crescut a fost persoana care l-a rupt de familie. Mai exact, Bebe știe cine sunt părinții lui David și chiar că el mai are și un frate, care se află foarte aproape de el.

,,Ți-a spus că ai familie, da? Că se știe bine cu mă-ta, cu tac-tu, cu frate-tu. Ți-a spus, nu? N-avea cum să nu-ți zică tătuțul tău bun și milostiv”, i-a mărturisit Ciomag.

În timpul acesta, mafiotul are pe urmele sale mai mulți dușmani, iar pentru asta își dorește ca mai ales apropiații să stea în casă cu el.

Din păcate, Vera nu îl ascultă și iese pe furiș de câte ori are ocazia și își dorește. ,,Te-ai schimbat, fetița lui Tătuțu. Nu mai știi de vorba mea, nu mai știi de respect”, îi spune acesta.

1.7 3 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments