Clanul, ultimul episod din sezonul 2: acțiunea din serialul românesc se complică

Serialul ,Clanul’ a bifat și sezonul 2 pe care l-a încheiat recent. Proiectul se bucură de un succes incredibil, iar românii abia așteaptă și celelalte episoade care cu siguranță vor fi din ce în ce mai spectaculoase.

Situașie devine și mai tensionată pentru unele personaje din ,Clanul’. Unii dintre ei reușesc să se salveze, iar alții sunt ,înghițiți’ de mafie.

De asemenea, Bebe Măcelaru a simțit din plin consecințele acțiunilor sale prin răul care li se va face copiilor lui, care se află în situații pe care nu le mai poate controla. Din păcate, mezinul familiei Udrea este răpit, după ce Magda fuge de acasă cu el.

,,Am luat băiatu’ ca să nu mai fie lângă tine care vine Poliția peste noi și ne răscolește toată casa și n-avem pic de siguranță în viața asta. Am luat niște bani de acolo, am mers la motel, am luat o cameră. Am ieșit 5 minute, poate mai puțin, să iau un suc și când m-am întors, nu mai era băiatul meu. Găsește-l!’. Îi va spune ea lui Bebe.

În timpul acesta, Vera se află și ea în pericol, iar Tătuțu’ își pierde încrederea în toată lumea. Pe lista de vinovați este chiar David, care vrea să dezgroape trecutul.

,,E vânzător de Tătuț, copilule. Cum ai lăsat să se facă ce s-a făcut cu Vera? Cred că ești ori vânzător, ori prost grămadă. Amândouă cu tot cu un glonte în cap se rezolvă. Am pus banul greșit pe tine când l-am pus. Tot ce am băgat în tine de când te-am luat de la Ciomag. Niciun folos nu am după tine”, îi spune Bebe Măcelaru lui David.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments