Eddy Murphy este un părinte special : actorul are 10 copii

Eddie Murphy este unul din cei mai buni actori de comedie din toate timpurile. Acesta are o carieră impresionantă care a început să se dezvolte încă din 1980. Ulterior, artistul a ajuns în prim-plan cu roluri impresionante în diverse filme care cu siguranță vor rămâne în inima fanilor.

Ceea ce puțini știu este că actorul are 10 copii și multă experiență cu micuții. Comediantul a mărturisit în cadrul unui interviu că educația și creșterea moștenitorilor săi la Hollywood nu este ușoară, dar totuși crede că reușește să fie un tată echilibrat.

,,Am toți acești bebeluși. Ador paternitatea. Toată ideea de a fi acolo și de a face trei filme pe an, că s-a sfârșit…Pe parcurs mi-am dat seama că, dacă îți pui copiii pe primul loc, nu iei niciodată o decizie proastă.

Când atingi un moment de răscruce de drumuri sau ai un moment în care să te gândești: Ei bine, ce este mai bine pentru copiii mei? Dacă mergeți pe acel traseu, atunci nu luați niciodată o decizie proastă. Sunt atât de binecuvântat cu copiii mei.

Copiii mei sunt oameni atât de grozavi, normali – și nimeni nu este ca un ticălos de la Hollywood. Copiii mei sunt deștepți și încearcă să facă lucruri frumoase. Sunt binecuvântat cu copiii mei. Am avut foarte mult noroc”, a spus actorul în timpul unei apariții recente în podcast-ul lui Marc Maron.

Starul internațional consideră că este binecuvântat și că toți copiii îi aduc bucurie.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments