Eliminare la ,Bravo, ai stil’: Sorina a părăsit competiția

A patra gală a emisiunii ,Bravo, ai stil’ a adus și o nouă eliminare. Mai exact, show-ul de modă jurizat de Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Alexandru Abagiu i-a spus adio Sorinei, una din cele mai discutate participante din sezonul 8.

Tânăra a avut parte de o perioadă tensionată în cadrul competiției în ultimele zile, după ce a fost acuzată că a încălcat regulile și a beneficiat de serviciile unui stilist.

Mai mult decât atât, în ultima ediție a izbucnit în lacrimi și a mărturisit că nu mai poate face față competiției. După ce a primit cele mai mici note din parte juraților, cea din urmă a ajuns la eliminare, acolo unde a primit puțină susținere din partea celor de acasă care au taxat-o dur pentru cele întâmplate recent.

„Aviz celorlalte fete! Fiți foarte atente, votul publicului contează cel mai mult, iar acasă lucrurile se văd așa cum stau cu adevărat”, a spus Raluca Bădulescu.

„Sorina, îmi pare foarte rău dar îmi pare bine pentru tine dacă asta ți-ai dorit”, a spus Ilinca Vandici.

„Eu sunt foarte fericită. Mă bucur că nu a ieșit niciuna dintre fete. Ar fi fost păcat, ele chiar s-au străduit foarte mult în această competiție. Țin să le mulțumesc celor de acasă care m-au susținut și vouă, pentru că am învățat foarte multe lucruri”, a declarat Sorina, după ce a fost eliminată.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments