Eliminare neașteptată la ,Bravo, ai stil’: ,,am făcut tot ce am putut mai bine”

Cea mai recentă ediție din emisiunea ,Bravo, ai stil’ a lăsat un loc gol pe scaunele din platou. Concurentele simt deja presiunea concursului, mai cu seamă că de curând o altă tânără a fost nevoită să-și ia adio de la competiție.

O altă gală eliminatorie a lăsat participantele cu un gust amar și le-a făcut să coboare cu picioarele pe pământ. Mai mult decât atât, una din cele mai îndrăgite concurente a părăsit competiția, iar alte două foarte bune s-au aflat în pericol de eliminare în fața juriului format din Alex Abagiu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Mari emoții au avut de această dată Georgiana, Andreea și Maria, care a fost aleasă de celelalte concurente. Din fericire, Maria și Andreea au reușit să se salveze, dar Georgiana a plecat acasă cu un procent de 1.3%.

„Plec cu un zâmbet pentru că totuși am simțit că, față de prima gală, de data aceasta am făcut tot ce s-a putut mai bine. Evident, rezultatele au fost sau nu satisfăcătoare, dar știu că am făcut tot ce am putut eu mai bine”, a declarat Georgiana.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments