Românii au talent Sezonul 13 ediția 5: Kimberly și Holler Zavatta Bogino au primit Golden Buzz de la Dragoș Bucur

Emisiunea ,,Românii au talent” a venit noi emoții, lecții de viață și distracție pe măsură telespectatorilor. Iată că ediția cu numărul 5 a ieșit în evidență cu un Golden Buzz special oferit de Dragoș Bucur.

Celebrul actor a rămas impresionat de numărul adus în prim-plan de Kimberly și Holler Zavatta Bogino. Sora și fratele au urcat pe scenă cu trăiri intense și speranța că românii vor aprecia numărul lor de acrobație pe role.

Cei doi s-au născut în Spania, acolo unde părinții lor erau în turneu cu circul ,,Circo Smile”, dar rădăcinile lor sunt italienești.

Aceștia au început să se antreneze în 2015 la o școală de circ din Verona, ulterior au încercat acrobația pe role. După un an, tinerii au primit premiul ,,Bronz junior” la festivalul “New generation of Monte Carlo”, iar mai apoi au început să performeze la ,,Circus Krone” sau ,,Cirque du Soleil”.

Iată că nu a trecut mult timp până când acrobații să vină și pe scena de la ,,Românii au talent”, acolo unde au reușit să îl cucerească în special pe Dragoș Bucur, care le-a oferit șansa să meargă direct în etapa următoare.

„În momentul în care vezi ceva sau pe cineva cine se apropie de punctul maxim, nu se poate să nu recunoști performanța dusă la maxim. Nu știu unde se poate mai mult în tipul acesta de număr”, a spus și Dragoș Bucur înainte de a apăsa butonul auriu și a-i trimite în semifinale.

„Este unul dintre cele mai spectaculoase numere pe care le-am văzut în astea două sezoane de Românii au talent. Au o nebunie care cred că vine din faptul că sunt frați. Au evoluat bazându-se pe încredere”, a concluzionat juratul care i-a trimis pe cei doi în live-uri.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments