Filme așteptate din 2023: sunt perfecte pentru zilele libere

Cinefilii au fost extrem de bucuroși de noul an și de filmele mult așteptate pe diverse platforme sau pe TV. Fericirea este dublă pentru aceștia pentru că există încă unele titluri care au doar data de lansare oficială. Cu toate astea, 2023 promite să fie un an memorabil pentru cinematografie. Iată câteva dintre pelicule care au reușit să îi surprindă și pe cei mai mari critici chiar și dintr-un simplu sinopsis!

„John Wick: Chapter 4” – 24 martie 2023

A început în 2014 ca un film destul de simplu despre un asasin pensionat, dar a devenit mai apoi o întreagă serie despre o lume subterană și complicată plină de spioni, asasini și multe secrete.

„Spider-Man: Across the Spider-Verse” – 2 iunie 2023

Pelicula pare că a apărut de nicăieri, dar a reușit chiar rapid să redefinească așteptările spectatorilor în ceea ce îi privește pe supereroi. Acest film a ajuns de curând în fața publicului, iar mulți încă nu l-au vizionat.

„Mission: Impossible — Dead Reckoning, Part One” – 14 iulie 2023

Franciza ,Mission: Impossible’ a devenit treptat una dintre cele mai de încredere și mai de succes de la Hollywood. Acum, Tom Cruise și regizorul McQuarrie fac din nou echipă pentru ,Dead Reckoning, Part One’, mult așteptat de fanii filmelor de acțiune.

„Oppenheimer” – 21 iulie 2023

Acesta urmează să apară în cinematografele din toată țara în vară, moment în care cinefilii vor putea explora unul dintre cele mai importante momente ale celui de-al Doilea Război Mondial.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments