Filmul care nu trebuie ratat de Paște: Irina Margareta Nistor vine cu recomandări pentru români

Irina Margareta Nistor a recomandat pe canalul său de YouTube o serie de filme potrivite pentru români pentru perioada aceasta specială din viața fiecăruia, în funcție de gusturi și nevoi.

„My Fair Lady, un film cu Audrey Hepburn din anii 60, foarte hollywoodian, este o alegere foarte bună cu ocazia sărbătorilor. Începe cu o grădină de flori și abia atunci apare Eliza. Când am văzut prima dată această peliculă color, la cinema Union, am fost șocată de frumusețea primelor cadre”, spune Irina Margareta Nistor, pe canalul ei de YouTube.

Pentru cei care preferă filmele în română, există o variantă uluitoare. Mai exact, este vorba despre pelicula ,Capra cu trei iezi’ în care protagonista este Maia Morgenstern. „Copilul care joacă în Capra cu trei iezi este foarte talentat, cred că va avea parte de o carieră strălucită”, a mai spus Irina Margareta Nistor.

O altă opțiune potrivită și pentru părinții care vor să se bucure alături de copii de câteva momente de relaxare este filmul animat ,,Academia Iepurașilor”, care cu siguranță va fi pe placul micuților.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments