Replici dure la ,Bravo, ai stil’: competiția a ajuns la un alt nivel

Tensiunea a atins cote maxime în cadrul ediției recente de la ,,Bravo, ai stil”. Două concurente au avut să-și mărturisească pe față criticile pe care le țineau în interiorul lor.

Mai exact, Beatrice a fost pusă la zid de Alina și de alte rivale, după ce în repetate rânduri a criticat modul în care acestea se îmbracă în comparație cu ea.

Beatrice și-a exprimat din prima ediție dorința de a experimenta mult din punct de vedere vestimentar în sezonul nou și chiar a fost convinsă că efortul ei va fi mereu apreciat de jurați.

Din păcate, realitatea a fost cu totul alta, pentru că punctajele nu arată deloc acest lucru. Cu toate astea, se pare că cel puțin în ediția recentă a reușit să culeagă laurii doriți, dar coechipierele de platou nu cred că se va mai întâmpla acest lucru.

Beatrice: În mintea mea era că săptămâna viitoare o să vin cu o ținută de mass market ca să fie mulțumită toată lumea.
Alina: Da, asta vrem. Eu, cel puțin, te-am auzit de mai multe ori spunând că e nedrept, că noi venim cu ținute prea simple și voi vă chinuiți prea mult și nu e corect și aș vrea să vezi că nu e neapărat atât de ușor.

Carina: Adică noi nu facem nimic?
Alina: Asta zic!
Beatrice: Trebuie să mă stresez de trei ori mai mult să accesorizez o ținută de genul, decât să accesorizez un jeans cu o cămașă.
Alina: Scuză-ne pe noi atunci. Tu ai răutatea asta în voce, că eu nu am treabă cu tine, din partea mea poți să vii aici cum vrei, dar de multe ori în spate ești frustrată că nu ești pe locul întâi, că nu ești apreciată, că ți se pare că no venim cu o pereche de blugi și un maiou și luăm steluță. Eu nu am o problemă cu tine, tu ai o problemă pe situațiile care se petrec în platou.

Jasmine: Îmbracă-te cum vrei, dar nu mai fii răutăcioasă. Poate și eu mi-aș face haine, dacă aș avea un atelier. Nu sunt în domeniu, nu activez în domeniul ăsta. Tu ai acest avantaj.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments