Finală Românii au talent 2023: ce concurenți vor lupta pentru marele premiu?

A doua semifinală din cadrul show-ului de talente a reușit să îi uimească pe telespectatori și pe jurați. Cu toate astea, cel mai așteptat și emoționant moment a fost cel în care s-au ales cei 11 concurenți care vor participa la ultima etapă a emisiunii.

Marea Finală va avea loc în data de 12 mai, clipă în care participanții aleși vor începe lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro.

Mai exact, este vorba despre: Albert Gugulan (pianist), Bianca Avram (dansatoare), trupa Monique Family (dansatori), Oleg Spînu (interpret folclor) și Rareș Prisacariu (actor), aheira Sașa, Olya și Valera (dansatori), Sandip Brahamin (dansator), Sara Piliego (dansatoare) și Eduard Dragu Sălăgean (pianist).

De asemenea, lor li se va alătura și Carina Veghiu, fetița de 11 ani care a primit ,Wildcard’ din parte juraților. Mai mult decât atât, în prima semifinală a show-ului doi concurenți au fost propuși pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Aceștia sunt: Oleg Spînu și Bianca Avram.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments