Fostul ministru al Tineretului și Sportului, declarații despre ATAP. Ce a spus Bogdan Matei despre pasul făcut de tinerii din sectorul public?

Fostul ministru al Tineretului a acceptat invitația ATAP și a făcut câteva declarații pentru tinerii aflați la lansare care au planuri mărețe.

,,Este un eveniment important, vă felicit și vă doresc mult succes, iar ca acest parteneriat cu Parlamentul României să fie unul de lungă durată. Eu sunt profesor de Educație Fizică și Sport și încercăm să facem ce putem într-o industrie a jocurilor electronice ce ne acaparează din ce în ce mai mult, dar încercăm să facem față.

Am avut posibilitatea să lucrez cu foarte mulți tineri pentru că am ocupat și funcția de ministru al Tineretului și Sportului, iar ceea ce pot să vă spun este că întreg cabinetul meu de 8 consilieri era format doar din tineri și deciziile era luate împreună cu aceștia.

Le sunt și astăzi recunoscător pentru efortul pe care l-au făcut timp de un an de zile. Pasul important pe care l-a făcut Senatul României este acela că a înființat comisia pentru Tineret și Sport, comisie de sine stătătoare. Al doilea pas este faptul că în comisie am trei tineri de care sunt tare mândru și bucuros: Gabriela, Mădălina și Andrei, care mă ajută foarte mult în luarea tuturor deciziilor.

Un al treilea aspect foarte important este legat de grupul din care fac parte – Partidul Social Democrat. Noi acordăm atenție tinerilor care aleg această cale a administrației publice centrale și locale. Avem nevoie de tineri prezenți și activi în Parlamentul României!”, a afirmat acesta în timpul lansării.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments