Descopera Bucurestiul

Mai mult decat orasul Bucuresti

Gusteria Bucuresti – Bucate cu dischis

2 min read
În centrul orașului, pe Lascăr Catargiu 7, la câțiva pași de Piața Română, se află Gusteria Boutique Bistro, locul unde găsești cele mai meșteșugite rețete.

În centrul orașului, pe Lascăr Catargiu 7, la câțiva pași de Piața Română, se află Gusteria Boutique Bistro, locul unde găsești cele mai meșteșugite rețete. Ciolan bavarez, unic în București, porchetta sau creveții în sos special, Gusteria este un loc exclusiv pentru gurmanzi.

Gusteria Bucuresti
Gusteria Bucuresti

“Povestea noastră începe acum mulți ani în urmă când, în călătoriile noastre în lung și-n lat am dat de gusturi nemaiîntâlnite și experiențe culinare desăvârșite. Am găsit rețete meșteșugite și ingrediente de care ne-am îndrăgostit și am vrut să le împărtășim cu toți cei dragi. Așa s-a născut Gusteria, locul unde te poți bucura de savoarea ciolanului crocant bavarez stropit din belșug cu bere rece și servit cu varză acră, preparat care a fost numit de cei de la Life.ro și MeniuTV cel mai bun din București. Prețuim fiecare preparat și astfel bucatele noastre sunt gătite timp lung la foc lent pentru a păstra gustul tradițional de odinioară.”

 

Cu un design tradițional, dar un aer fresh, Gusteria Boutique Bistro este frecventat foarte des de turiști (Italia, Japonia, Germania, Dubai, China, Spania) care vin în București și caută locuri unde se servește mâncare tradițională. De la Gusteria nu lipsește micul dejun copios, cu o varietate mare de preparate din ouă, iaurt cu fructe și semințe și sandvișuri gourmet.

 

Gusteria vă așteaptă la degustat!

Facebook: https://facebook.com/gusteriabucuresti

Instagram: https://instagram.com/gusteriabucharest/

Trip Advisor: www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294458-d14257960-Reviews-Gusteria-Bucharest.html?m=19905

 

Distribuie pe:

Leave a Reply

avatar

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

  Subscribe  
Notify of