Gusteria Bucuresti – Bucate cu dischis

În centrul orașului, pe Lascăr Catargiu 7, la câțiva pași de Piața Română, se află Gusteria Boutique Bistro, locul unde găsești cele mai meșteșugite rețete. Ciolan bavarez, unic în București, porchetta sau creveții în sos special, Gusteria este un loc exclusiv pentru gurmanzi.

Gusteria Bucuresti

Gusteria Bucuresti

“Povestea noastră începe acum mulți ani în urmă când, în călătoriile noastre în lung și-n lat am dat de gusturi nemaiîntâlnite și experiențe culinare desăvârșite. Am găsit rețete meșteșugite și ingrediente de care ne-am îndrăgostit și am vrut să le împărtășim cu toți cei dragi. Așa s-a născut Gusteria, locul unde te poți bucura de savoarea ciolanului crocant bavarez stropit din belșug cu bere rece și servit cu varză acră, preparat care a fost numit de cei de la Life.ro și MeniuTV cel mai bun din București. Prețuim fiecare preparat și astfel bucatele noastre sunt gătite timp lung la foc lent pentru a păstra gustul tradițional de odinioară.”

 

Cu un design tradițional, dar un aer fresh, Gusteria Boutique Bistro este frecventat foarte des de turiști (Italia, Japonia, Germania, Dubai, China, Spania) care vin în București și caută locuri unde se servește mâncare tradițională. De la Gusteria nu lipsește micul dejun copios, cu o varietate mare de preparate din ouă, iaurt cu fructe și semințe și sandvișuri gourmet.

 

Gusteria vă așteaptă la degustat!

Facebook: https://facebook.com/gusteriabucuresti

Instagram: https://instagram.com/gusteriabucharest/

Trip Advisor: www.tripadvisor.com/Restaurant_Review-g294458-d14257960-Reviews-Gusteria-Bucharest.html?m=19905

 

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments