Spectacol pe stadionul Ghencea la meciul CSA Steaua-Dinamo: cu ce amenzi uriașe s-a trezit echipa câștigătoare?

Meciul de ieri seară a adus urme adânci pentru CSA Steaua din toate punctele de vedere. Din păcate, noul derby s-a lăsat cu urmări grave. Mai exact, este vorba despre amenzi uriașe pentru Steaua, după meciul cu Dinamo (scor 2-0)

Echipele au reușit să facă un spectacol impresionant în tribunele stadionului Ghencea, dar show-ul a adus amenzi drastice pentru clubul gazdă la final, conform anunțului Jandarmeriei București.

Concret, Clubul Sportiv al Armatei a primit două sancțiuni contravenționale în valoare de 33.000 de lei, iar societatea specializată de pază are de achitat 5.000 de lei pentru nerespectarea obligațiilor.

„Organizatorului jocului sportiv i-au fost aplicate 2 sancţiuni contravenţionale, cu amendă, în valoare totală de 33.000 de lei, iar societăţii specializate de pază o sancţiune contravenţională, cu amendă, în valoare de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, pentru nerespectarea obligaţiilor ce le revin”, a anunţat Jandarmeria București.

Sursa citată a subliniat că au fost întocmite și 14 acte de sesizare, 8 dintre acestea având legătură cu folosirea materialelor explozive în tribunele arenei din Ghencea.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments