Care sunt cele mai ieftine și bune restaurante din București?

Cele mai ieftine restaurante din București.

Vremurile sunt dificile pentru majoritatea românilor care sunt mult mai atenți la cum și cât cheltuiesc din bugetul familiei. Din fericire, există și opțiuni mai accesibile pentru o seară în oraș. Iată care sunt variantele mai ieftine pe care le au la îndemână bucureștenii!

Cuptorul cu lemne: bucureștenii pot veni în zona Pache Protopopescu sau Zona Băneasa Floreasca din Pipera pentru a gusta preparate delicioase, accesibile și gătite de bucătari pricepuți. Cu siguranță puțini au plecat de acolo nemulțumiți.

Xanadu: este o locație cu specific italian care se află pe strada Postravarului 102. Gospodinele care își doresc o pauză pot comanda de aici mâncarea direct ,la oală’, echivalentul a 5-6 porții în ambalaje de unică folosință. De asemenea, ele pot profita de meniul zilei pentru întreaga familie.

Casa Anca: restaurantul se află pe Bulevardul 1 Decembrie 1918, 56 A și are mâncare cu specific internațional. Afacerea a început în anul 1994 și a devenit rapid o marcă înregistrată, iar de atunci se bucură de succes.

El Torito: restaurantul mexican de pe Strada Apolodor 3 te ajută să ai o experiență inedită culinară încă de la primul fel de mâncare. De asemenea, elementele de design foarte colorate te duc rapid cu gândul la vacanță, iar ritmurile muzicii mexicane merg la perfecție cu bucatele de care nu o să te saturi.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments