Cum a ajuns subsolul cinematografului Patria unul din cele mai cunoscute baruri din București?

Barul Melody a fost unul din cele mai cunoscute locații de noapte din București. Acesta se afla la subsolul cinematografului Patria și era condus de Viorel Păunescu.

Localul era unul din cele mai cochete ale vremii, motiv pentru care acolo își făceau de cap cele mai cunoscute nume din lumea mondenă precum: Giovani Becali, Gino Iorgulescu, fotbaliștii de la Steaua, însoțiți și ținuți în frâu de Valentin Ceaușescu, Mădălin Voicu, Serghei Niculescu Mizil, Nicu și Zoia Ceaușescu, Jean Maurer, băieții primarului Capitalei Dumitru Popa sau Zina Dumitrescu.

În anii ’80, sportivii în mod special se întreceau în distracție aici, dar la final erau foarte atenți la nota de plată și nu plecau niciodată fără să lase un bacșiș bun angajaților care au fost atenți la ei.

De altfel, chiar aceștia au început să facă localul cunoscut, mai cu seamă după ce dansatoarele frumoase și talentate au început rând pe rând să urce pe scenă.

„Eu mergeam în bar în fiecare noapte şi acolo vedeai de la balerine până la fete mai uşoare, că doar acolo nu veneau profesori universitari sau academicieni.

O parte dintre cântăreţe au fost combinate cu băieţi din anturajul nostru. Acolo erau şi şmecherii, ca Giovani Becali, fotbalişti, sportivi, actori, artişti. Toată lumea se învârtea în baruri, cum merg acum în Bamboo”, explică Serghei Mizil în urmă cu ceva timp.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments