BOILER deschide o nouă cafenea în nordul Bucureștiului

BOILER reunește gastronomia, cafeaua de specialitate și pasiunea pentru explorarea gustului într-un spațiu nou care se va deschide chiar în această toamnă în nordul Capitalei.

Locația cu un design simplu se va afla la parterul clădirii Globalworth Square. Amintim că BOILER a deschis patru locații din 2020 și până acum, iar cu noua investiție se pregătește să ajungă la o cifră de afaceri de peste 2.5 milioane de euro în următorul an.

Noul spațiu are în spate o investiție de 250.000 de euro și un design care pune în prim-plan ospitalitatea ca experiență ce aduce oamenii împreună.

,,Am ales să deschidem a patra locație BOILER în clădirea Globalworth Square pentru că împărtășim o serie de valori comune: dorința de a ajuta comunitățile să crească și să se dezvolte frumos în medii sustenabile.

Pentru noi, ideea de SQUARE (piațetă), fie că este vorba de un cartier rezidențial sau de un district de business, reprezintă potențialul de a aduce oamenii împreună în jurul cafelei și gastronomiei.

Sperăm ca acest nou spațiu să fie un liant între oameni care lucrează sau trăiesc în zonă și oameni pasionați de cultura gustului”, explică Răzvan POPA, co-owner BOILER Coffee Shop.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments