Schimb de replici în platoul ,Bravo, ai stil’: ,,nu putem să ne batem joc”

Noua ediție a emisiunii ,,Bravo, ai stil” a adus situații neașteptate în platou, dar și în culisele show-ului de modă. Din păcate, tensiunea a atins cote maxime, iar criticele adversarelor s-au dus către o colegă care a fost pusă la zid de toată lumea.

Constanția nu a scăpat o clipă de reproșurile coechipierelor sale. Totul a început recent după ce Iris a luat cuvântul și a mărturisit că pare că nu are concurență în competiție tocmai pentru că nimeni nu pare să își dea silința să aducă ținute bune în proiect.

,,Nu putem să ne batem joc. Nu am afirmat că unele dintre noi își bat joc, am zis că nu putem să ne batem joc. Nu cred că vreuna dintre concurente nu își dorește să fie aici sau că și-ar bate joc, însă cred, am mai spus-o și o repet, că multe dintre noi nu avem abilități stilistice de nivelul acestei competiții.

Uite, vă zic altfel, nu reprezentați pentru mine o amenințare în momentul de față, dar repet, surprize pot răsări de peste tot”, a declarat Iris în culise.

,,Mi-a plăcut Constanția în prima săptămână, dar după felul în care se prezenta era încropit, neterminat. Mi-a cerut de multe ori sfaturi și chiar i-am zis, i-am răspuns sincer.

De multe ori părea că e de acord cu mine, cel puțin vizual înțelege foarte multe, dar d-aia le-am numit accidentale, au fost mai puține dățile când mi s-a părut că are un styling foarte bine construit”, a mai explicat aceasta în emisiune.

Iris a vizat-o din prima pe tânăra de 21 de ani din Republica Moldova, care a fost de multe ori la coada clasamentului.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments