Chefi la cuțite sezonul 11: Laurențiu Neamțu a primit cuțitul de aur de la Florin Dumitrescu

Ediția cu numărul 12 a emisiunii iubite de gătit a marcat o premieră în sezonul 11. Mai exact, Lurențiu Neamțu a fost cel care a pus mâna pe cuțitul de aur din proiect în noul an. Florin Dumitrescu a crezut enorm în preparatul său și l-a dorit foarte mult în echipa lui în drumul spre marele premiu.

Acesta este sous chef, are 35 de ani și este din Brașov, iar în ediția de ieri seară a reușit să îi impresioneze pe cei trei bucătari care i-au jurizat cu mare drag rețeta pregătită. El a ales să gătească un mușchiuleț de porc umplut cu prune uscate și învelit în prosciutto.

Pasiunea sa pentru bucătărie este, de fapt, o iubire veche, lucru care se vede în dăruirea lui. Mai exact, totul a început pe când acesta avea 12 ani, moment în care a mers să lucreze lângă tatăl lui, care era de meserie bucătar. Ulterior, viața l-a ghidat cu pași mărunți spre acest drum.

„M-am uitat la televizor și îmi place foarte mult emisiunea Chefi la cuțite. Această emisiune a schimbat multe mentalități. Sper să iau două cuțite, să trec mai departe. Când am văzut că farfuriile pleacă spre chefi am început să am niște emoții inimaginabile”, a zis el, în ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite din sezonul 11.

,, Am învățat foarte multe. În Anglia am lucrat la Joel Robuchon. Era o bucătărie minuțioasă, cea mai minuțioasă pe care am făcut-o. Câștigam bine, undeva la 17 lire în 2019, pe lună făceam cam 1800-1900 de lire. Am plecat ca să vin în România, soția mea era însărcinată și a născut aici. Voiam să stau și acasă lângă părinții mei”, a mai povestit concurentul.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments