Antreprenorul Leonard Ursache îi învață pe tinerii din București cum să pornească o afacere: detalii despre eveniment

Din ce în ce mai mulți tineri vor să își dezvolte afaceri și să atingă repede succesul în această direcțtie. Cu toate astea, zona poate aduce un șir nesfârșit de semne de întrebare pentru mulți dintre ei, așa că Leonard Ursache a decis să dea startul unui eveniment educațional pentru cei care se visează mari antreprenori.

Acesta este un antreprenor cunoscut, are o experiență vastă în telecomunicații și este și Formator pentru managemant aplicat și marketing pentru INM-uri. Din dorința de a da mai departe învățăturile sale, cel din urmă a inițiat campania educațională ,How to Handle Your Life’.

Evenimentul care a deschis campania a avut loc la Cluj-Napoca, iar următoarea întâlnire va avea loc cu liceenii și studenții din București pe data de 25 aprilie, la Conacul Golescu Grant.

,,Am întâlnit business-uri pe care eu nu le-aș fi vazut să aibă succes, dar care au avut norocul să fie lansate prin ochii și abordarea altei generații. Apoi am vorbit cu copiii mei, inclusiv cu colegii lor, am vazut ca sunt interesați, că au dorința să facă ceva.

Generațiile noi sunt focusate pe independență financiară. Tinerii au acees la informații, își doresc lucruri pe care le vad pe internet și astfel au nevoie și de resurse materiale. Inițiativa este primul lucru care caracterizează un antreprenor”, a explicat Leonard Ursache.

”Acumularea în ceea ce înseamnă partea materială te poate satisface până într-un punct, apoi îți dorești să dai mai departe ceea ce ai învățat pe propria piele și asta încerc să fac eu prin campania How to Handle Your Life”, a mai afirmat antreprenorul, pentru newsbucuresti.ro

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments