Tenorul Ştefan von Korch urcă pe scena Operei Naționale din București pe 22 iunie în ,Văduva veselă 2.0′

Tenorul Ştefan von Korch vine din nou pe scena Operei Naționale din București! Acesta se bucură să ofere publicului un spectacol deosebit în ,Văduva veselă 2.0′, care ajunge în premieră în Capitală pe 22 iunie în cadrul Bucharest Opera Festival.

Bucureștenii vor avea astfel oportunitatea de a viziona cea mai nouă montare a îndrăgitei operete pe care maestrul Andrei Șerban a pus-o în scenă la Opera din Iași la începutul acestui an. Printre mai mulți soliști din ansamblul Operei ieșene se numără și tenorul Ștefan von Korch, care vine în prim-plan în rolul Camille de Jolidon.

,,Andrei Şerban este un Colos al Operei şi Teatrului care lucrează la fiecare detaliu în parte, el crează şi creionează caracterul unui personaj şi tot asa ne modelează pe noi în viaţă, fără să ne dăm seama.

Devenim ceea ce nici nu reuşim să ne imaginăm şi la final, când realizăm ce facem, parcă nici nu se putea altfel. ne face să fim şi să ne dorim să fim mai buni, il citez:.

,,Fiind reales pentru rolul pe care odată l-am mai realizat sub îndrumarea sa, mă ononrează şi îmi confirmă faptul că sunt pe drumul bun”, a mărturisit tenorul despre colaborarea cu Andrei Ștefan.

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments