Hai sa cunosti un barbos!

Odata cu terminarea blogului am sa il las pe barbosul din spatele conceptului „Hai sa cunosti un Barbos!” sa va povesteasca cate ceva despre ce face el sau ce fac ei… ?

Bogdan:
Prin evenimentele pe care le organizăm, încercăm să oferim oamenilor faini, așa cum ne place să-i numim, contextul și atmosfera potrivită pentru a se cunoaște, a socializa și a lega prietenii.
Ba mai mult, îi susținem și îi promovăm pe cei care au un mesaj frumos de transmis lumii, care creează orice ține de estetica frumosului, care oferă câtuși de puțin ajutor celor din jurul lor sau care pur și simplu se ghidează în viață după valori morale solide.
„De cele mai multe ori noi suntem cei care fac primul pas în acest sens. Vedeți voi, oamenii ăștia despre care scriem, nu caută atenție. Ei muncesc din greu pentru a deveni mai buni în ceea ce fac și toată concentrarea lor se axează pe asta. Noi îi „vânăm”, îi contactăm și le cerem povestea și permisiunea de a scrie despre ei. Unii sunt atât de modești încât vor doar câteva cuvinte…”
Cu siguranță nu suntem singurii care s-au săturat de prezența, în online și nu numai acolo, unor indivizi care nu transmit nimic, nu creează nimic și nu oferă decât imaginea lor falsă, cumpărată și revândută ca întrun comerț de tip Second Hand.

Ne dorim să aducem un aer fresh în peisajul ăsta ticsit cu personaje ale căror aspirații se rezumă la imagine, bani sau în general, la interese materiale.
Deși ideea de a crea o comunitate cu și despre oameni frumoși îi aparține lui Bogdan, un bărbos revoltat contra evenimentelor cu pretenții artificiale, acum proiectul are în spate o întreagă echipă pregătită să-l pună în mișcare.

Web: www.haisacunostiunbarbos.ro
Facebook: Un Like si aici
Instagram: Un Follow si aici

Daca ti-a placut acest articol poti viziona si House of Barbers

0 0 votes
Article Rating
Distribuie pe:

Redactie

Orasul Bucuresti prezentat altfel! Aici poti gasi evenimente, cafenele, locatii, fotografii, oameni si idei frumoase, prezentat de tineri pentru tineri !

You may also like...

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments